Линда Петкова е първата татуирана премиерша на България.

0

България за пръв път има премиер, завършил „Харвард” и за пръв път – премиерша с татуировки! Съпругата на Кирил Петков – Линда, показа най-скритото си преди броени дни в социалните мрежи – два татуса в горната част на тялото си и се превърна официално в първата властова половинка в родината, нашарена с мастило, видя „Уикенд”.


Разголила рамене след участието си в кулинарното шоу на шеф Силвена Роу, Линда демонстрира два татуса – пеперуда над една от гърдите си и плетеница от цветя по протежение на цялата горна част на ръката си. Фенка на модерното и младежкото, русата половинка на премиера е първата съпруга на български министър-председател, която показва открито любовта си към мастилото. И се превръща реално в единствената съпруга на премиер в България, която всъщност има татуировки. Бившата любима на експремиера Сергей Станишев – Елена Йончева въпреки характера си няма нито една капка мастило по тялото си, а вероятно няма и да има, след като бащата на детето й архитект Пламен Тодоров я смени с нашарена като папуас красавица – колежката му Викгория Станчева.


Следващата изгора и съпруга на Станииев – Моника, също няма белези от игла и мастило по себе си. Най-дългогодишният премиер Бойко Борисов също не може да се похвали, че е дал на нацията разчупена и модерна първа половинка, освен магистрали – Цветелина Бориславова е от класните дами, които татуси не възприемат, а и нито той, нито Станишев бяха женени за любимите си, докато премиерстваха. За доня Маргарита – съпругата на експремиера Симеон Сакскобургготски, татусите са очаквано табу предвид августейшия й произход и възрастта й, а същото важи и за Елена Костова, и за Елка Орешарска. Затова и Линда Петкова е пионер във властта с мастилените си придобивки и гордостта, с която носи татуировките си, и ги показва.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече