Радев с таен план за новата партия на Янев?

0

Политическият пиар Нидал Алгафари откри тясна връзка между новият политически проект, стяган от Стефан Янев, и президентът Румен Радев. По думите му така държавният глава „ще легализира участието си като петия елемент в коалицията“.

„Разбирам, че Стефан Янев ще обяви нов политически проект, който е заченат преди години в град Елин Пелин. От негови изказвания се поразбира, че поредната партия ще е с патриотично националистична насоченост. 

Тази партия ще е в управлението на Република България, като част от управляващата коалиция, без да е преминала през ситото на изборите. 

Така Радев ще легализира участието си като петия елемент в коалицията. 

Тази част от управляващото крехко мнозинство ще тика държавата ни към политиката водена от московското ръководство на Русия. 

За добро или лошо това се случва“, написа Алгафари в личния си фейсбук профил. 

„Какво става обаче на втори план? Цялата политическа шлака, отцепила се, напуснала или изгонена от вече бившите си партии, показва завидна дейност около този нов проект. 

Всяко некадърно гравитирало около БСП, всяко милеещо да близне подметките на московското ръководство на Русия, прикрило се под националния ни байрак, всяко политическо търгашче осребрявало всякакви идеи, националистични, патриотични, демократични и тоталитарни драпа със зъби и нокти да е отново в киреча. 

Всички гореизброени Гоголеви герои ще се бият в гърдите, ще реват като елени по време на разплод и ще се катерят, лазейки като хлъзгави червеи по имиджа на Стефан Янев“, пише още Алгафари.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече