Депутатът Сашо Симов за колежка : Злобна леля с психо проблеми

0

Депутатът от БСП Александър Симов написа отвратителен коментар в социалната мрежа към колежката си – журналистката Татяна Кристи, заради антипутинските й позиции.

Вижте думите на социалиста:

Татяна Кристи е злобна леля в тотална криза на средната възраст, но пускам мнението й не, за да се бълва срещу жена с очевидни психични проблеми.

Нейното мнение обаче е пълен синтез на процес, който отдавна наблюдавам в българското общество и особено сред морално извисените консуматори на веган-мъфини и шофьори на електрически тротинетки. Избирателното съчувствие.

Цялото милосърдие на света към украинците. И безмилостна ирония, остър сарказъм, бичуване, злост и отровни храчки към всеки обикновен българин. Някога чули ли сте някоя от съвестите на нацията да се възмути от мизерията у нас? От ниските доходи? От безнадежността? От бедността?

Разбира се, че не.

На тях не им пука. Те самите живеят добре и нищо вън от носа им и „Савини“ няма никакво значение. Техният собствен народ присъства в света им само като дразнител – някакви постоянни мрънкалници, които искат високи пенсии, по-добри заплати, да играят ледени хора и да пият ракия.

Абсолютни мизерници, неспособни на мащабни геополитически подвизи, а най-вероятно и прикрити фенове на Путин. Как да не им отвъртиш един виртуален шамар на тия селяни? Как да не им се разбеснееш? Как да не им истерясаш, че не разбират колко е важно да спасим украинците? Какво като българите живеели с по-малко пари? Какви са тия тесногръди ксенофоби, пфуу!

В мнението на леличката ме изумява злобата. Инфернална злоба, както казваше Явор Дачков. Тази се задъхва от омраза към обикновения българин. Направо е пред инсулт. Ето това е голямата диагноза на тези мрачни типове – те са готови да обичат всеки друг, освен страната си…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече