Бойко Борисов свали 20 кила

0

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов драстично  отслабна през последните месеци, показват снимките на които ясно личи, че бившият министър-председател е свалил поне 20 кг от теглото си, писа „Ретро“.

Саката и ризите вече не са му по размер и изглежда видимо подмладен, отбелязан потребителите мрежи. В същото време се чудят каква диета се спазва той. Особено жените, за които отслабването е непреходна тема. В интернет пространство вървят всевъзможни предположения какъв е режимът  на Борисов – от метода на Дюкан, през 90-дневната, та чак до лунната и житния режим на Дънов.

Досега Борисов не е разкрил тайната от която всички се вълнуват. Преди години на откриване на детска градина в Долни Богров пред медиите той шеговито сподели, че отслабва, като спре тестените изделия. Тогава отказа да отчупи от питката с мед и сол, която бе приготвена за събитието, и заяви, че не нарушава режима си и има спартанска воля. Не е изключено и сегашно отслабване да се дължи на изключването на тестените изделия и висококалоричните храни от менюто му.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече