Деси Радева с тапа в ухото на нелегална визита в Ирландия

0

Съпругата на президента Румен Радев е пътувала без него в Ирландия, писа „Ретро“. Десислава Радева е била гост в град Арма, където има българско училище и се е срещнала с колектива на школото и неговите възпитаници.

По време на събитията, организирани от школото първата дама се е появила с тапа в едното ухо, вижда се от снимките отразяващи гостуването. Тапата е прозрачна на цвят, за да не се набива на очи и да не привлича излишно внимание. Не е ясна причината поради която се налага Деси да носи приспособлението.

Само преди месец тя отново даде положителен тест за коронавирус и прекара време в изолация, като подробности за това как е преминало заболяването не бяха изнесени от президентската институция. Очевидно  здравословното й състояние е добро щом е предприела пътуване в чужбина. Мистерия  остава защо президентът не я придружава и дали поканата от българското училище в Арма Ирландия не е отправена само към нея. Под въпрос е  и с какви средства Радева е отишла до там и дали предстоят й в чужбина е бил за сметка на домакините. Нашето посолство в Ирандия е дало прием в чест на Радева, но и от него няма никакви снимки, нито информация в сайта на фондацията на Деси – „Жива вода“.

Преди време Деси Радева  присъства на фолклорен събор в Милано, а след това като тайната й визита излезе наяве, първата дама побърза да обясни, че е платила самолетните билети, хотела и другите разходи от личния си бюджет и не са били за държавна сметка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече