Деси Радева с тапа в ухото на нелегална визита в Ирландия

1

Съпругата на президента Румен Радев е пътувала без него в Ирландия, писа „Ретро“. Десислава Радева е била гост в град Арма, където има българско училище и се е срещнала с колектива на школото и неговите възпитаници.

По време на събитията, организирани от школото първата дама се е появила с тапа в едното ухо, вижда се от снимките отразяващи гостуването. Тапата е прозрачна на цвят, за да не се набива на очи и да не привлича излишно внимание. Не е ясна причината поради която се налага Деси да носи приспособлението.

Само преди месец тя отново даде положителен тест за коронавирус и прекара време в изолация, като подробности за това как е преминало заболяването не бяха изнесени от президентската институция. Очевидно  здравословното й състояние е добро щом е предприела пътуване в чужбина. Мистерия  остава защо президентът не я придружава и дали поканата от българското училище в Арма Ирландия не е отправена само към нея. Под въпрос е  и с какви средства Радева е отишла до там и дали предстоят й в чужбина е бил за сметка на домакините. Нашето посолство в Ирандия е дало прием в чест на Радева, но и от него няма никакви снимки, нито информация в сайта на фондацията на Деси – „Жива вода“.

Преди време Деси Радева  присъства на фолклорен събор в Милано, а след това като тайната й визита излезе наяве, първата дама побърза да обясни, че е платила самолетните билети, хотела и другите разходи от личния си бюджет и не са били за държавна сметка.

1 Коментар
  1. val казва

    този и още поне 100 човека ТРЯБВА да бъдат ОТСТРАНЕНИ от „депутатско“ място !!!!! Позор !!!! И да ги върнат от селата,от където дойдоха в София !!!!!!!!!!!!!!!!!! Селяндури прости !!!! Не бяхме толкова прост народ !!!! Но комунизма беше нещо истинско !!!! Сега само гейове !!!!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече