Премиершата показа лош вкус с разголената си блузка в Музикалния театър

0

Министър-председателят Кирил Петков аплодира в понеделник вечер артистите и музикантите на премиерата на „Графиня Марица – чардаш, шоколад и рокендрол“ в Музикалния театър, съобщиха оттам. Заедно с него била и съпругата му Линда и две от дъщерите им. Сред присъстващите на премиерата бил още и министърът на културата Атанас Атанасов.

След спектакъла премиерът се срещнал с постановъчния екип и артистите. „Беше наистина невероятно шоу!“ – заяви Петков. „Дадохте ни от тази тайна съставка на шоколада и се заредихме с много положителна енергия и любов. Благодаря ви, беше наистина прекрасно представление!“, казал Петков на артистите.

Сред присъстващите на спектакъла били и министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер, и депутати.

Премиерът и жена му Линда пристигнали в храма на Мелпомена съвсем неглиже – по дънки, не носели и маски, което възмутило част от присъстващите в залата.

„Няма ли как някой да им каже на сем. Петкови, че на театър и опера не се ходи с дънки! Ах, етикет и култура…“, коментира потребителка на социалните мрежи под пост със снимки на двойката. „Ни облекло, ни маска, ни стил…“, коментира друга жена.

Премиерът и съпругата му Линда в Музикалния театър

Височайшите гости поздравиха артистите след представлението

Снимки: Тони Лавеле

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече