Съпругата на Лорер се черпи с шампанско и бонбони за 300 лева

0

Животът може да е хубав, но не много, скромничи министершата.

Пир по време на чума си спретна съпругата на вицепремиера Даниел Лорер – Виолета. Навръх деня на „голямата битка за олио” миналата събота, госпожа министершата публикува снимка как се весели у дома с луксозни лакомства – шампанско и бонбони, видя „Уикенд”.

Виолета, която е мастит собственик на 29 имота, сред които апартаменти, магазини, вили и парцели, възмути нацията с лежерния си коментар, че въпреки благинките на масата „животът е хубав, но не чак толкова”. По-голямо възмущение предизвика фактът, че докато пенсионери се биеха за бутилка олио, а един от тях дори издъхна по време на дългото чакане за промоционалната течност, половинката на министъра се глези с бонбони за над 100 лева кутията, а прехваленото шампанско струва почти 150 лв.
„Бонбоните дори отиват на интериора на кухнята”, дълбокомислено отбелязва в кифленския си коментар в социалните мрежи госпожа Лорер, показвайки предизвикателно кутията на луксозното изкушение „Нойхауз” – оранжева като шкафовете в дома й. Шампанското, с което тя разказва, че глези цялото си семейство, „по чудо събрано цялото у дома в събота вечер”, пък е „Татанже”, а френският еликсир се продава за над стотачка бутилката. Въпреки луксозното питие и изискани бонбони, министерската половинка не е особено доволна, разкрива самата тя.
„Животът може да е хубав… но не много”, разсъждава Виолета Лорер, докато в другия край на столицата възрастни с по 350 лева пенсия се бият за шише олио с намаление. Скандалната публикация веднага разбуни духовете и Лорер набързо изтри откровенията си за нелеката си съдба с луксозни бонбони и шампанско. „Уикенд” обаче има запазено копие от снимките с коментара на министерската половинка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече