Калина Константинова е бременна

0

Вицепремиерът гордо показва коремче на заседанието на кабинета

Второ бебе е на път да проплаче в семейството на вицепремиера Калина Константинова. За това разказаха през „Уикенд” бдителни чиновници от Министерски съвет, които все по-често виждали шефката си с наедряло коремче в коридорите на властта.

Константинова, която има 4-годишно момченце, не крие по никакъв начин заоблената си снага и на последното заседание на кабинета ясно показа, че има повод да подклажда слуховете сред персонала. Облечена в крайно прилепнала рокля, очертаваща всичко, Константинова не остави много на въображението и веднага из Министерски съвет се заговори, че „Продължаваме промяната” ще има първо властово бебе на жълтите павета. Калина Константинова държи в тайна личния си живот и не показва съпруга и сина си в социалните мрежи, но не се свени да подклажда слухове за предстоящо отроче. „Наистина е доста наедряла, но е възможно да е от стреса покрай работата в кабинета и кризата с бежанците от Украйна”, бранят я пък свенливи чиновници, които не искат да участват в клюка №1 на правителството.


Самата Константинова като по-млада е била далеч от изваяната дама, която седна на вицепремиерското кресло – хубавицата била доста пълничка и преди години свалила шокиращите почти 30 килограма от снагата си с лишения и спорт. Затова и внимавала във всяка хапка, а сегашното й леко закръгляне именно заради страха на вицепремиера от напълняване, уверявало чиновниците само в едно – ще си има второ дете, а не е преяла. Дискретна и мълчалива за личния си живот обаче, младата управничка няма до последно да издаде дали чака отроче, дори и да роди във фоайето на Министерски съвет, шушукат още от екипа й.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече