Зетят на президента се размаза в тежка катастрофа (Снимки)

0

Президентският зет Йоан Георгиев, който от няколко месеца има любовен роман с дъщерята на Румен Радев – Дарина, разкри, че е претърпял тежка катастрофа, в която се е спасил без сериозни травми само заради добрата си екипировка.

Младежът, който е професионален рали състезател по мотоциклетизъм, катастрофирал на писта в южната ни съседка Гърция със скорост от 200 км в час и се отървал жив като по чудо. За случая разказа самият той пред последователите си в социалните мрежи.
„Макар че 2021 за мен беше успешна, не се разминах без инциденти и пилотски грешки. Започнах и завърших сезона с падане. Това не попречи на прогреса и темпото ми през годината, като в последното състезание дори се преборих за първото място в няколко обиколки и в крайна сметка завърших втори. По-високата скорост и стремежът за резултати доведе и до разликата в паданията, като последното беше доста тежко със скорост близо 200 км/ч по телеметрия на последния завой на писта Серес в Гърция. Благодарен съм на „Линсън Мото“ за качеството и нивото на екипировката ми, която ме запази при този сериозен инцидент. За да се развиваш в този спорт и да прогресираш, трябва да се докосваш до лимита на възможностите си постоянно, да трупаш опит, умения и да надграждаш. Колкото по-бърз ставаш, толкова границата става по-тънка и по-остра. Каската, която ми препоръчаха, и цялата екипировка свършиха страхотна работа“, пише Йоан. Той е показал и фотоси на охлузения си екип, както и рентгенови снимки, които веднага му направили, за да установят дали има счупвания по тялото.

Неговата любима Дарина не е била свидетел на инцидента, тъй като до момента не е била забелязвана сред публиката на състезанията му. Вероятно дъщерята на Радев изпитва притеснения да гледа подобни екстремни сцени, но пък извън професионалните занимания на Йоан с него са неразделни. Той напълно я подкрепя в изявите ѝ на театралната сцена в НАТФИЗ, където тя е студентка втори курс, а в свободното си време двамата обичат да пътешестват из красиви кътчета в България. Наскоро дори отново са гостували на нейната баба по майчина линия в Пловдив и очевидно Йоан е добре приет от роднините на президентската щерка.
Двамата обаче избягват да публикуват романтични снимки заедно в социалните мрежи, тъй като Дарина вече има любовни разочарования в личен план и не желае да разкрива връзката си публично.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече