Волен стряска с насинено лице

0

Волен Сидеров се появи в ефира на партийната телевизия „Алфа” с посинено лице. Лидерът на „Атака”, който винаги държи на натуралната си визия, очевидно не е разрешил на гримьорките да го намажат с фон дьо тен и така да скрият „срама”. Пред никой от колегите си той не е споменал какво се е случило, но те и не смеели да го питат.


В продължение на повече от десетина минути Сидеров коментира актуалната ситуация във войната между Русия и Украйна. Волен от първия ден е заел страната на братушките и разпалено обяснява какви терористи са украинците, като призовава за неутралитет на България. След това медията излъчи репортаж на Сидеров от Софийската районна прокуратура, където той влезе с доверени хора, за да пита кой стои зад ръководството й.


В същото време зрителите се питат какво се е случило с Волен, който е известен като кибритлия, не цепещ басма никому. Повечето хора на мнение, че вероятно за пореден път е влязъл в ръкопашен бой и е отнесъл кроше от своя противник. Има и такива, които допускат, че се е ударил в предмет и е преживял „мебелна екзема”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече