Кирил Петков израснал в селото на Братя Галеви (Баща му в крими схема с имот)

0

По майчина линия Кирил Петков произлиза от дупнишкия край. Прекарвал летните ваканции в две села –Ресилово и Грамада. Ресилово е известно заради подземните босове  Братя Галеви, които притежават необятно имение в селото. Палатите, които обитаваха преди да избягат от дългата ръка на закона в чужбина днес са под запор.

Далеч в по-скромна къщата премиерът гостувал на своите баба и дядо в Ресилово по линия на майка си Венета. По време на престоя си там Кирил впечатлява всички в селото със своята памет. Още когато бил в детската градина ходил на уроци по английски и плуване. В шести клас заминава със семейството си за Канада, споделя негово първа братовчедка.

Заради същите баба и дядо Райна и Васил Богданов, по професия учители Петков гостувал и в съседно в село Грамада. Оттам била родом баба му, която след пенсия открила своя баничарница. Къщата в Грамада обаче отдавна е изоставена.

Кирил  е гостувал на баба и дядо си в ловешкото село Соколово,

където са живеели родителите на баща му Петко Петков. Около къщата наскоро се разредиха небивали скандали. Оказа се, че баща му Петко, собственик на половината от имота, не допускал другите наследници да стъпват във вилата. Защото искал да я регистрира в Агенцията по бежанците, за да настанява украински семейства. Мнозина подозират, че го прави, за да чисти имиджа на сина си, чиито рейтинг пада все по-надолу. Близки роднини на Петкови се оплакаха, че бащата Петко е придобил половината от имота в Соколово с фалшив договор срещу 500 лева, писа Ретро.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече