Кирил Петков не си плаща обедите във ВИП-а на резиденция Бояна и ресторанта на МС

0

Кирил Петков, който уж е радетел за справедливост, не си плаща обядите във ВИП ресторанта в Бояна, сигнализираха работещи във ведомствения стол. 

Посещавайки заведението, Кирил Петков консумира единствено БИО риба и БИО храни. След обилното похапване в ресторанта той демонстративно отказва да си оправи сметките, като се е стигнало дотам сервитьорите от персонала да събират пари, за да заплащат 60-100 лева за обяд на Петков. 

След обилното похапване той заявява, че е министър председател и обедът е за сметка на държавата, без да урежда сметките си.

От друга страна наши източници съобщиха, че Петков е заповядал в ресторанта на Министерски съвет за него да се доставят ежедневно пресни малини и боровинки, като същите да са с БИО произход.

Служители на Министерски съвет ни алармираха, че в кабинета на Кирил Петков имало голямо количество твърд алкохол, който те намирали сутрин. Какво е ставало в кабинета и кой са били гостите на Петков през нощта, може само да гадаем, но се стигнало дотам Лена Бориславова лично да гледа нощните записи за да види, кои са гостите на Петков.

За да замаже скандала, Бориславова издава заповед, с която се изисква отчет от всички редови служители, назначени предимно от предходните правителства за действията им през последните три месеца, по дни и часове.

Обръщаме внимание, че Лена Бориславова е служителка в екипа на Петков, но като част от политическия кабинет и в тази връзка вмешателството в дейността на служителите е на практика тотален контрол върху Главния секретар – фигурата, която отговаря за персонала.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече