Вижте тайните жени на Бойко Рашков

0

Близките до сърцето на Бойко Рашков жени, както и семейното минало на МВР шефа са пазени в дълбока тайна от него, писа „Ретро“.

Вътрешният министър е роден в гоцеделчевското село Огняново, но всъщност корените му идват от съседното село с интересното име Скребатно.

Именно от там произлиза родът на майката на Бойко Рашков – Зонка Василева Рашкова. Бащата на Рашков – Илия, е родом от Огняново, където семейството живеело в детството на бъдещия следовател. Неизвестен факт от биографията му е, че той има сестра Лорета.

 След като завършва основно начално си образование в родния си край, Рашков заминава за Пазарджик, където учи гимназия. След това кандидатства право в Софийския университет и завършва следването с оценка 5,09, а на държавния изпит е изкарал 4,33, вижда се от дипломата му публикувана в сайта на парламента.

По това време той се запознава със съпругата си Мария Михова, с която днес са разведени след дългогодишен брак. Мария също е юрист по образование. Бойко и Мария имат само една дъщеря – Илиана. Тя също е дипломиран юрист. Започва стаж при майка си като помощник нотариус, но по-късно се издига в професията и  от няколко години е наказателен съдия в Софийския районен съд на дебела държавна заплата. Женското царство на Рашков допълва и неговата 16-годишна внучка Мария, кръстена на баба си, която е единствената му наследница и ще придобие дългия му списък с имоти за милиони. Тя не е от настоящия брак на дъщеря му със съпруга и Мартин Цековски, а от преходна нейно връзка.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече