Жени, баджанаци, балдъзи и приятели начело на „Промяната“

0

Семейства, приятели и съдружници пълнят списъка на Националния, Изпълнителния и Контролния съвет на „Продължаваме промяната“, показва проверка на „Филтър“.

Миналата седмица Кирил Петков Асен Василев учредиха партията си Пловдив с 1000 делегати. До месец ще се регистрират официално и в съда

Извън познатите лица в ръководството на ПП има и други, които не са чак толкова известни. Между тях се открояват прелюбопитни връзки.

Малко хора знаят, че началникът на кабинета на Кирил Петков – Лена Бориславова живее на семейни начала със  зам.-председателя на парламента Мирослав Иванов. 

Има още едно семейство в ръководството на новата партия Това са народните представители Николай Ангов и съпругата му Венеция, които са мъж и жена пред закона за разлика от Елена и Мирослав.

Анна Мария Вълкова е интересно име в ръководство на промяната. Семейството й има дял в големия столичен хотел „Метрополитен“ в квартал „Младост“, а баща й е строителен предприемач.  Вълканова е бивша състезателка по голф и дори е печелила шампионата за жени у нас.

Двама от най-близките хора на вицепремиера Асен Василев ще ръководят ПП. От тях е началникът на кабинета му Жана Токова, която също е толкова важна фигура в кабинета, колкото Лена Бориславова. Фамилията й е в близки приятелски отношения с Василев от години.

 Другият изключително близък до финансовия министър и вицепремиер човек е Георги Клисурски. Възпитаник на няколко университета в чужбина и член на фондация с американско участие, младият мъж дава ценни съвети на Василев за държавните пари и в назначен с договор. Той беше съветник на Асен Василев в първото служебно правителство назначено от Румен Радев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече