Кой се опитва да разцепи „Има такъв народ“?

0

„“Има такъв народ“ може да се разцепи скоро покрай караниците с партньорите от коалицията. Хората на Слави са забъркани в абсолютно всички проблеми на властта с изключение на украинската тема. В интерес на истината и ИТН отстоява позициите си в защита на националния интерес по отношение на РМС, каквито бяха афиширани в предизборната им кампания. Въпреки това депутатите от партията започнали открито да роптаят срещу своето ръководство.

 Нещо повече. „Галерия“ твърди, че няколко от тях са готови да преминат в групата на „Продължаване промяната“. Други харесва ли ДБ, имало фенове дори на „Възраждане“.

 Проста сметка показва че са необходими 12 депутати на Дългия, за да се постигне мнозинство от 121. Явно „Харвардите“ имат яснота как да ги осигурят.

В ИТН недолюбват Асен Василев, защото го смятат за фактора, пецакал Любомир Каримански за управител на БНБ

 Не само хора от ИТН се дразнят на поведението на Тошко Йорданов и компания. Другите партии в коалицията са единодушни, че само ръководството на ИТН се дължи мутренски на заседания на комисии или коалиционни съвети.

„Единствено хората на Слави казват – става нашето или гласуваме против. Този рекет беше и с Каримански за БНБ, и с парите за пътищата, БНТ и с какво ли не“, казва човек от партията на Дългия.

 Явно някой има интерес от разпадането на партията и стимулирането на процеси по-масово на масови напускане на регионални координатори.

 Огромен скандал избухна в Пловдив, та се наложи цялото ръководство да ходи под тепетата в петък.

„За мен беше чест да работи за партията, но никой не си тръгва от хубаво“. Тези думи са на общинския координатор на ИТН в Пловдив Ивайло Василев. Той обяви, че се оттегля от поста. Никой обаче не го е потърсил за коментар, само от сайта на партията името му било заличено. Предишният координатор в Пловдив Николина Деспотова преди две седмици също напуснала партията.

 Нищо чудно цели структури на ИТН да преминат в други партии. Оферти вече не липсвали не само в Пловдив, но и в други региони. Интересното е, че всичко това се случва въпреки твърдите и неотклонни позиции, които Слави следва от самото начало, като не отстъпва от заявеното пред избирателите, каквото и да му струва това. Дано не му струва партията!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече