Тъщата на Румен Радев се шири в апартамент в центъра на София

0

Тъщата на президента Румен Радев е собственичка на апартамент в центъра на София, който обитава сама, единствено в компанията на своята котка, писа „Ретро“.

77-годишната пенсионерка Желяза се шири в жилище в елитна кооперация, намираща се в непосредствена близост до столичната улица „Раковски“, където апартаментите  държат изключително високи цени.

Майката на Деси Радева взела апартамента преди 20 години, след като продава наследствен апартамент в Бургас, където всъщност е минало детството на президентската съпруга. След като Десислава напуснала езиковата гимназия в морския град заради шамар от учител и завършила близко училището в Камено, майка и взела решение да се пренесат в София, за да й осигури по-добро бъдеще. Именно Желяза купува столичния апартамент, който по онова време взела за далеч по-ниска сума от пазарната в момента цена. Десислава живяла с майка си докато не срещнала първия си съпруг Георги Свиленски. След развода се върнала при майка си докато не забила Румен Радев.  Навремето Десислава и майка й са имали вила в бургаското село Банево, но са я продали. Първата дама няма имоти на свое име нито в родния град, нито София.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече