Костя Копейкин събира пари за еднопосочен билет на Киро за Канада

0

Кампаниите за събирането на средства за еднопосочен билет до Канада за министър-председателя ни Кирил Петков набират все по-широка популярност в социалните мрежи. Особено след поредния му грандиозен гаф с призива българите да даравят заплатите си за въоръжаването на Украйна.

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов също подкрепи „изстрелването“ на Петков към родината на жена му, която предвеликденски „изцица“ същите тези българи, от които сега мъжът й иска пари за Украйна, с козунаци от по 50 лева.

„Призовавам българите да започнем кампания „Билет за Киро“. Време е да отървем правителството от мъките му, време е да отървем и себе си от него“, написа в социалните мрежи Костадинов.

„Вчера българският министър-председател обяви кампания за даряване на средства, с които да се купуват оръжия за Украйна, като даде личен пример, дарявайки една своя заплата. Смятам че ако изпратим него и цялото му правителство обратно в Канада, ще направим сериозна услуга и на двете държави – просто рязко ще се вдигне интелектуалното равнище и на двата народа.

Ето защо на свой ред призовавам ние българите да започнем кампания „Билет за Киро“, чиято цел е да се съберат средства за закупуване на самолетни билети на цялото правителство, за да може то да се прибере по живо, по здраво в Канада. Време е да отървем правителството от мъките му, време е да отървем и себе си от него“, зове лидерът на „Възраждане“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече