Изритаха столичния измамник Стоимен Врагов от апартамента под наем, който обитавал

0

“Това е едно пораснало мамино синче, което иска да бъде оприличавано на гангстер и много се старае да го постигне, но уви, не му се получава…Абсолютен лигльо и комплексар”

До екипа на Bunt.bg достигна информация, че известният столичен измамник Стоимен Врагов е бил изхвърлен от жилищна кооперация, където въпросният има нает апартамент. 

Причината за заемането на челната позиция в списъка на нежелани посетители е фактът, че Врагов не спазвал установения вътрешен ред. И по-точно – карал като побеснял в гаражното пространство, без да се съобразява, че там живеят и се разхождат малки деца. Друга подчертана причина е и, че редовно си изпускал оръжията по земята, с цел да покаже колко опасен бандит е.

Свързахме се с някои от собствениците на апартаменти в кооперацията, които ще оставим в анонимност по тяхно желание, и ги попитахме дали са наясно с действията на Врагов и защо хората не желаят неговото присъствие в блока? Отговорите, които последваха :

“Това е едно пораснало мамино синче, което иска да бъде оприличавано на гангстер и много се старае да го постигне, но уви, не му се получава.”

“Прави циркове, че си изтърва пистолета всеки път, когато влиза в блока, явно, за да се прави на страшен.  Реално, пистолетът му е газов, по мое мнение. Смешко.”

“Абсолютен лигльо и комплексар, който търси силните на деня и си предлага услугите за всевъзможни схеми.”

Това ли е истинският образ на Стоимен Врагов, самоопределящ се за “Белязания” и кое провокира неистовото желание да бъде считан за гангстер? 

Предстои да разберем. Следва продължение само в Бунтовника в интернет!

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече