Ген. Деси не била напълняла, а подута от лекарства

0

Надебеляла ли е първата дама Десислава Радева, която все по-рядко може да бъде видяна публично? Това се чудеха многобройните зрители на Великденското богослужение в храма „Александър Невски“. Десислава Радева се появи черен панталон и дълго черно-бяло палто, което максимално криеше фигурата й.

За последно тя се появи публично до съпруга си преди месеци на клетвата през януари тази година. Малко след това я повтори ковид и Радева се скри от публичното пространство. Първата дама не присъства нито на честванията за 3 март, нито на премиерата на филма „Ботев“ ден по-рано.

Отсъствие от културно събитие не е характерно за бившата секретарка на Слави Трифонов. Преди години тя не пропускаше нито представления в Операта, нито концерти в НДК. Няколко часа по-късно тя липсваше и на официалните тържества за 3 март, макар че протоколът не я задължава да присъства. В първия мандат на Румен Радев жена му блестеше на приемите, а тази година липсваше както от церемонията по вдигането на знамето сутринта на 3 март, така и на вечерната проверка часове по-късно.

Със сигyрност причината е била ковидът, който я повтори на 2 февруари и наложи карантина на съпруга й, която обаче бе вдигната след два дни заради отрицателен тест. Радева не карала тежко повторния ковид, отбелязаха официално от президентството, но явно се уплаши и реши да не напуска резиденцията в Бояна заради горчивия си опит при първото заразяване. (През 2021 г. тя бе приета в болница с аневризъм, след като няколко месеца преди това изкара ковид за първи път. На 14 април 2021 г бе оперирана в „Свети Иван Рилски“, а в следващите месеци се възстановяваше под грижите на майка си.)

Този април тя отново се показа под светлините на прожекторите до мъжа си на Великденската литургия, облечена максимално топло. Именно дебелите й дрехи заблудиха зрителите, че Радева качила килограми, което изглежда логично заради лекарствата, които приема заради влошеното си състояние, пише „Минаха години“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече