Костя Копейкин: Стефан Янев е следващият американски проект в България

0

„Още когато се разбра, че Стефан Янев ще бъде махнат от поста министър на отбраната, от „Възраждане“ казахме, че той ще бъде следващия американски проект в България.“ Това написа във Фейсбук лидерът на партията Костадин Костадинов.

„Тогава Янев отрече да прави партия, но вчера вече каза и името – „Американски възход“. Американците не са глупави хора – видяха, че сегашният им проект „Продължаваме промяната“ се проваля и отрано задействаха следващата си марионетка. Само че и ние българите не сме глупави, а и вече има „Възраждане“, което действа като противоотрова на цялата американска пропаганда в страната ни“, пише още Костадинов.

„Разбира се, тъй като играта е сложна, американците залагат и на други свои марионетки, които активизират в момента, включително опитвайки се да имитират „граждански антинатовски протести“. Само че ще бъдат тежко разочаровани. И то много скоро! Все повече и повече българи виждат реалността в страната, а „Възраждане“ вече е първа политическа сила“, обобщава Костадин Костадинов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече