Красива млада жена е причината за ареста на лидера на ГЕРБ-Бургас?

0

Красива и сравнително млада жена, служителка на Летище Бургас, изглежда ще се окаже в основата на операцията на МВР с демонстративното задържане на общинския лидер на ГЕРБ Иван Вълков. Операция, която всъщност е политически скандал, защото съсипа завинаги имиджа му на общественик и мъж с достойнство. 

Според източник на Флагман.бг арестът на бившия народен представител от ГЕРБ е кулминация на продължително изясняване на интимни отношения с тази жена, с която той е живял на семейни начала близо две години, преди да се разделят.

Докато отношенията им вървели гладко, Вълков й предоставил скъп лек автомобил, но след раздялата им настоял тя да му го върне. Как се е развила кореспонденцията между двамата по тази тема, са наясно криминалистите от ОДМВР-Бургас, които са били информирани, че едва ли не Вълков я е заплашвал с физическа разправа. В крайна сметка се стига до палеж на автомобил, за който е заподозрян самият Вълков. 

Вземането на проби от Дачията днес – за отпечатъци, миризми – изобщо за следи на заподозрян за престъпление, е свързано именно с палеж на автомобил. Колата се оказа собственост на бургаска строителна фирма. Управителят на фирмата е узнал за случилото се от медиите. В момента той дава показания в МВР. 

Жената, заради която се стигна до публичното унищожение на Вълков, всъщност е живяла с него не повече от 2 години в къщата на родителите му в кв. „Сарафово“. Вълков има развод с първата си съпруга, от която има дъщеря, отлична студентка в чужбина. 

Източник на сайта, запознат с хода на разпитите на тъжители и заподозрени, сглоби в голяма степен „пъзела“, в който е бил въвлечен уравновесеният и сериозен политик Иван Вълков. След като любовната връзка между Вълков и красавицата от Летището започнала да се разсъхва, той разбрал, че тя вече поддържа нови любовни отношения с колега от аеропорта.

Преди 3 месеца за първи път колата на новия й любим, паркирана пред дома му в жк „Изгрев“, осъмнала с нарязани четири гуми. Това е традиционното отмъщение в Бургас, когато става въпрос за семейна изневяра. След няколко дни летищният работник, който по служба отговаря за специализирания наземен транспорт, отново заварил на разсъмване автомобила си по джанти.

За втори път написал жалба в Пето РУ-Бургас. Посочил и предполагаем извършител. И така – няколко пъти, докато се стигне до опит за палеж на същия този автомобил преди 25 дни. Тогава криминалистите от ОДМВР-Бургас са се заели сериозно и са стигнали до доказателства, че Иван Вълков има съпричастност към престъпните деяния. Затова и днес толкова щателно е претършувана бялата Дачия-баничарка – за проследяващи устройства и за следи, свързани с палежа. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече