Президентът Радев пирува с майка си в кръчма на Митко Пайнера (Уникална снимка)

0

Президентът Румен Радев се по-често посещава самотно живеещата си майка в родното Славяново. Преди броени дни държавният глава отново бил на гости при пенсионерката Станка, като дори я завел на ресторант в близкия до селото град Харманли,  писа „Ретро“.

 Радев и майка му отишли на обяд в култовото заведение „Приказките“, което е собственост на чалга императора Митко Пайнера от повече от 20 години. Визитата на президента в ресторанта не останала незабелязана от другите гости на заведението, които пожелали веднага да се снимат с него за спомен. Докато държавният глава си правил фотосесия с тях, майка му търпеливо изчаква сина си пред входа на комплекса и разговаряла ведро с насъбралата се там тълпа.

„В неговата компания изглеждаше видимо щастлива и горда. Той се отнася грижовно и внимателно към майка си, но всички бяхме учудени защо съпругата му липсваше от семейния обяд“, коментираха посетители на ресторанта.

Макар Станка Радева публично да не коментира отношенията със своята снаха No.2 нито през първия мандат, нито сега, Радев не е водил Десислава в родното си село. Освен това от две години пенсионерката борави свободно със смартфон и социалните мрежи и социалните мрежи, но Деси не е в  листата на Фейсбук приятелите, за разлика от първата й снаха Гинка Кесякова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече