Спаси София: Фандъкова и свитата ѝ не спряха да ограбват София!

0

„Фандъкова и свитата ѝ не спряха да ограбват София даже и по време на най-голяма криза“, заявиха от „Спаси София“. „Общинското предприятие „Столичен автотранспорт“ е сключило договор за доставка на газ за 45 млн. лв., със скандални условия, с което нанася многомилионни щети на бюджета на София“, съобщиха от неправителствената организация.  

 Обществениците информираха, че общинското дружество плаща двойно по-висока цена от пазарната. По думите им само за месец март бюджетът на общината е ощетен с 2,5 млн. лв. 

 „Ползва се посредник, вместо да се купува директно от „Булгаргаз“. На посредника плащаме 2,7 млн. лв. само за година. Процедурата е компромитирана – договорът е сключен директно, на тъмно, без търг и без конкуренция“, заявиха от организацията. 

 „Да, толкова са нагли крадците от ГЕРБ! Посред криза, докато заплашват софиянци, че ще ни оставят без транспорт и настояват държавата да плати 220 млн. лв. за техните грешки… продължават да крадат като за последно“, казаха те.

 Според тях е безсмислено да се искат оставките само на ръководството на Столичен автотранспорт. „Рибата се вмирисва от главата и нищо няма да се подобри докато Йорданкa Фандъкова и назначените от нея некомпетентни, но крадливи зам.-кметове и директори не бъдат изгонени от управлението на София“, категорични са от „Спаси София“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече