Ани Салич призна: Да, живея със Сотир Цацаров!

0

Сотир Цацаров е в процедура на развод със законната си съпруга, а причината е внезапно възникнала любовна връзка между него и тв звездата Ани Салич. Пикантата клюка обхожда политическите и журалистическите кръгове от началото на годината, но едва сега намери официално потвърждение. Двойката всеки момент ще оповести официално, че е заедно, научи „Уикенд” от близки колеги на Салич.

Самата Ани официално е признала преди седмица в медиата, че до нея има нов мъж. Тя е потвърдила мълвата, че има отношения с бившия главен прокурор и председател на КП КОНПИ Сотир Цацаров. „Познаваме се от няколко месеца, всичко се разви много бурно. Взехме решение да продължим живота си заедно преди около 4 месеца, в началото на тази година”, смаяла екипа на Нова Ани.
Колегите й забелязват, че тя от известно време сияе. На най-близките доверила, че се среща с „един човек”, но все още било рано да се правят конкретни планове. Неочаквано, в началото на март тя поискала да бъде сменена като водеща на вечерната емисия новини в един от дните – нещо, което никога до този момент не се е случвало. Причината, която изтъква, е че иска да е до мъжа, с когото има отношение, тъй като този ден е важен за него – той щял същата вечер да уведоми съпругата си, че е срещнал друга, и да поиска развод. Още тогава той се пренесъл да живее с нея.
Съседи на новинарката издават, че джипът на Цацаров често може да бъде видян пред къщата на тв водещата в пернишкото село Рударци. Салич също остава да преспива в дома на бореца срещу корупцията, който се намира в столичния кв. „Бъкстон”. Двамата не афишираха връзката си, но и не се крият. Ани вече е запознала Сотир с децата си Хана и Лазар. Младежът е на 21 години и е студент, а дъщеря й е тийнейджърка и учи в Италианския лицей. Ани Салич живее с наследниците си в сглобяема къща в с. Рударци. Парцелът на новинарката в селото бе придобит преди развода с мъжа й Бранко Салич. След като се разведе, Ани предпочете да остане в селската вила заедно с децата си, а мъжът й остана в жилището им в София. 52-годишната журналистка години наред всеки ден пътуваше за работа до столицата, но в последно време остава да нощува и при любимия си Сотир.
Водещата на новините се запознала с Цацаров преди няколко месеца чрез техни общи приятели. Попаднали заедно в компания и още тогава усетили, че прехвърчат искри. Любовта им обаче се развила бавно и едва в началото на тази година се събрали като двойка. Според близки до тв водещата, най-вероятно тя ще узакони отношенията си с бившия главен прокурор в момента, в който той получи официален развод. Очаква се това да се случи до края на годината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече