Кирил Петков с мръсни обувки в Белия дом

0

Взрив от коментари в социалните мрежи отвъд Океана съпътстваха официалното прессъобщение на вицепрезидента на САЩ Камала Харис след срещата й с премиера Кирил Петков. От него стана ясно, че Америка подкрепя пътя на България към пълна енергийна диверсификация и натовското й членство.


Янките полудяха по впечатляващата според тях прилика между Петков и холивудската звезда Джон Траволта, пише сайта Lupa.bg. А се роди и ново сравнение във външния вид на българския премиер – с този на секретаря по транспорт Пийт Бутъджеч.

авния министър проф. Костадин Ангелов заради захабените черни паркетни обувки, с които си е позволил да отиде на рандевуто с Камала. „Мръсни обувки, развързани. Намачкани, прашни… Панталонът виси – грозна картинка. По изгледа на обувките може да съдите много за един човек. Забележете лъснатите обувки на Камала Харис и галошите на наш Кирѐ”, отбеляза д-р Коце язвително. Но не срещна пълна подкрепа за критиката си спрямо министър-председателя и се наложи да отговаря на упреци, че нивото му на комуникация в социалната мрежа е чувствително занижено.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече