Кирил Петков и Линда бягат тайно в Америка

0

Най-голямата дъщеря на Кирил Петков – Ванеса, ще бъде абитуриентка в Щатите на 20 май. Родителите и планирали да гледат връчването на дипломата й в Ню Йорк лично, но щели да решат дали тайното пътуване да се състои буквално в последния момент заради ангажиментите и държавните дела на премиера, писа „Ретро“.

 Съпругата му Линда обаче настоява да присъства на важния за дъщеря й ден на всяка цена. Ако това не се е случило, щели да имат пререкания с мъжа й.  Грандиозното събитие за дипломирането на випуск 2022 на университета „Ню Йорк“ ще се състои не къде да е, а в театър „Хулу“, в легендарната и огромна зала на „Медисън Скуеър Гардън“, разположена точно на прочутото 7-о авеню. Връчването на дипломите на абсолвентите ще продължи три часа – от 15 до 18 часа на 20 май, като в залата ще могат да присъстват всички техни близки, роднини и приятели, пътуващи от всички краища на света.

Щерката на Петков ще вземе кетап за биоинженер, а образованието и дотук е струвало на Петков  колосалните 400 хиляди лева.

Към специалността „Биомедицинско инженерство“ Ванеса се насочила благодарение на баща си, който настоявал, че тя  трябва да има знания и умения да продължи бизнеса му с пробиотици занапред . Вероятно след завършването си Ванеса ще се прибере в България, поне за лятото, докато реши къде и как ще стартира кариерата си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече