Депутат на Нинова подготвя пуч в БСП (Факсимиле на писмото)

0

Скандални снимки как любим на соцшефката и вицепремиер Корнелия Нинова депутат готви подмяна в ръководните органи на БСП в Пловдив стигнаха до редакцията на Lupa.bg.

Става въпрос за огромен скандал с втората по големина организация на левицата в страната, където предстои избор на нови председателски места, а в дъното на организацията те да бъдат раздадени не по заслуги, а по степен на лоялност към Нинова, стои народният избраник Иван Петков, по прякор Бебето.

От пресниманите факсимилета на негово писмо се разбира, че има се готви разширяване на наказателните отряди на „Позитано“ 20 срещу пловдивчани, като отново е намесено името на изключения „на подпис“ бивш шеф на партийната структура Георги Гергов.

В писмото си пловдивският депутат Бебето обяснява ситуацията в градската организация на БСП. Позовава се на решение на Националния съвет, което не е приложено и твърди, че неговата истина е топ истината, оплакват се будни социалисти. 

Съгласно устава на Столетницата и Градският съвет, и партийната конференция имат статут на висши ръководни органи в Пловдив. Бебето обаче настоява, че работна група (по решение на „Позитано“ 20) ще определя ръководния им състав, което бесепарите смятат за абсолютно некомпентентно и нелегитимно.

Начело на въпросната работна група е Атанас Зафиров, подпомаган от небезизвестния доц. Георги Йорданов, уволнен като зам.-министър на здравеопазването без обяснения. Неговата репутация в града на тепетата е твърде спорна, не само заради фалшивата диплома на дъщеря му Десислава, разследвана дори от прокуратурата. 

А за да е пълна картината, Бебето е изпратил нарочно писмо точно как да се разформирова екипа на градската структура и да се действа в изпълнение на ликвидационните цели.

Червената свада вече е стигнала до прокуратата заради действията на въпросната работна група. Петков обаче е убеден, че сигналите няма да бъдат разгледани от компетентните органи. „Защо е толкова убеден“, питат вбесените другари. И настояват, че проблемът е обществен, щом става въпрос за намесата на народен представител, а не просто партиен. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече