Папарашки удар: Вижте как Радеви изпратиха абитуриента (Снимки)

0

Президентът Румен Радев изпраща днес абитуриент. Синът му Георги завършва 12 клас в столичното 138 СОУ „Проф. Васил Златарски“.

Балната вечер на класа на Георги ще се състои в елитен столичен хотел, а преди това цялата фамилия на абитуриента се събра в столичен ресторант, за да го изпрати подобаващо и да го ориса с добри пожелания по новия му житейски път.

Малко преди обяд синът на Радев, заедно с майка си Гинка, по-голямата си сестра Дарина и баба си излязоха от семейния апартамент в столицата. Четиримата се качиха в личния автомобил на Георги и потеглиха към заведение, където ще отпразнуват завършването му.

За своя бал младият наследник на президента е заложил на елегантен тъмен костюм с черна риза на луксозната марка „Андрюс“. Гинка и Дарина пък правят впечатление с изисквани светли рокли. И докато майката е с елегантни обувки на токчета, дъщерята на президента отново се набива на очи с екстравагантен подход – бели кецове допълват визията й.

През цялото време, докато се качи в колата на сина си, Гинка разговаряше оживено по телефона и не спираше да се смее.

Най-вероятно към семейното тържество по-късно ще се присъедини и президентът Румен Радев.

Държавният глава е с изключително натоварена програма днес, след като сутрешните часове прекара в Пловдив, а довечера ще даде прием в Националния исторически музей. Все пак Радев е освободил следобедните часове, за да може да се включи в тържеството по изпращането на сина му.

Заради семейния празник и специалния повод Румен Радев ще седне на една маса с бившата си съпруга и майка на двете му деца Гинка. За последно двамата се събраха заедно преди точно 2 години, когато абитуриентка бе дъщеря им Дарина, която сега е студентка втори курс в НАТФИЗ и жъне успехи на театралната сцена.

Синът на президента Румен Радев – Георги, е облечен с костюм за абитуриентския си бал

Георги подкарва личния си автомобил към столичен ресторант, където ще събере разведените си родители.

Бабата на Георги по майчина линия също ще присъства на семейното тържество.

Бившата съпруга на Румен Радев – Гинка, която е майка и на двете му деца, е заложила на елегантна зелена рокля и обувки на токчета.

По-голямата сестра на Георги – Дарина, отново бие на очи с екстравагантен вид – бели кецове допълват визията й.

Цялото семейство се натовари в личния автомобил на Георги.

На път за столичен ресторант, където най-вероятно ще се присъедини и Румен Радев.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече