Ани Цолова напомни за себе си: Мразя соца и Москвичите!

0

Позабравената журналистка Ани Цолова, която преди пет години бе прокудена от сутрешния блок на Нова телевизия, а след това кариерата и тръгна стремглаво надолу, реши да напомни за себе си в социалните мрежи, забърквайки се в нов скандал, писа „Ретро“.

 Ани срещна нападки от страна на по-възрастното поколение, след като публикува спомените си от социалистическите времена, които презирала. Бившата ТВ водеща била провокирана да изрази позицията си, след като в световните агенции се завъртя новината, че Русия възнамерява да възобнови производството на култовия си автомобил „Москвич“, емблематичен за социалистическия строй.

„Имахме Москвич. Червен. Баща ми го докара едно лято. Била съм 7-8 годишна. Веднага ни качи в колата. Да се повозим. И на мен ми стана лошо. Догади ми се.

Изгорелите газове от Москвич-а влизаха вътре в купето и на мен ми ставаше лошо. Така беше през цялото време.

Родителите ми правеха всичко възможно да ми е добре, но когато тръгвахме на дълъг път (най-дългият беше към българското море, един път в годината) спирахме по няколко пъти. Заради мен. Не харесвах Москвич-а. Имах причини.

И днес ми става лошо от соца. И имам причини. Сетих се за нашия червен Москвич, защото Русия ще възражда производството му.

Вече съм на 47. И си мислех, че никога няма да ми мирише на изгорелите газове на соца, така както ми мирише през последните години. Особено днес“, написа Ани Цолова.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече