Вижте как Линда натри носа на съперницата си Лена (Снимки)

0

Невероятно, но факт – съпругата на Кирил Петков може да бъде привлекателна и да радва окото. Стига да пожелае и да полага минимална грижа за външния си вид, заради който редовно става обект на заслужена критика от страна на модните експерти.

Как трябва да изглежда денонощно втората дама на България, демонстрира екипът от стилисти, фризьори и гримьори зад първия инфлуенсърски проект на канадката, видя ПИК. Премиершата открито започна да се занимава с реклама на магазин за маркови дрехи, обувки и аксесоари. В спонсорирана статия в профила си във Фейсбук Линда Петкова съобщи, че ѝ е предложено да бъде част от журито на международния фотоконкурс Art Food Inspirations.

„С удоволствие приех, тъй като темата на конкурса е близка до мен – готвене, красиви снимки и вдъхновение. Моето вдъхновение в кухнята са децата ми, които се нуждаеха от специална диета, поради здравословни причини. Аз трябваше да се науча как да готвя храна, подходяща за тях. Постепенно това се превърна в сериозно занимание“, заяви Петкова, обещавайки парични награди на участвалите в инициативата – от по 250 и 1500 лева.

Въпросът дали и колко е редно съпругата на премиера да участва в подобни онлайн прояви, типични за новопоявилата се професия – инфлуенсър, е едно на ръка…

От началото на управлението на Просто Киро, сладкарката предпочиташе за стои в миманса. Но ето, че изведнъж „влезе остро“ в играта. „Поведението и самочувствието, както и все по-нарастващата й активност в социалните мрежи, която от своя страна е заявка, че има намерение да участва по-дейно в публичното пространство, може да бъдат тълкувани като индикатор, че има желание да излезе от сянката на мъжа си. Или пък да бъде втора Юлиана Плевнелиева, която не се съобразяваше с правилата и действаше винаги противно на тях“, коментират из кулоарите на Министерски съвет. 

Блондинката, която влезе в ожесточен спор за мъжа си със Сивия кардинал, началник на кабинета му – Лена Бориславова, редовно оприличавана с Мортиша от „Семейство Адамс“, едва ли случайно избра да изтъкне чара си точно в този момент – седмица след „турската сапунка“, разиграла се в самолета за Рим и Ватикана. Първият анонс на Линда за кулинарния проект е още от средата на миналия месец, но чак сега тя изтъква участието си в него със снимките долу.

Отстрани изглежда, че в битката за премиера Линда чисто и просто натрива носа на вечно смръщената си съперничка, демонстрирайки коя от двете е по-по-най.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече