Бой за сърцето на Киро: Линда смачка Лена

1

 Войната между премиершата Линда Петкова и говорителката на министър-председателя Лена Борислава за сърцето на Кирил Петров е достигнала своя апогей, пише „Ретро“.

От началото на управлението на Петков сладкарката Линда предпочиташе да стои в миманса, но ето че изведнъж публичните й изяви и лъскави фотосесии зачестиха. И тя влезе остро в играта, за да натрие носа на съперницата си.

„Поведението и самочувствието, както и все по-нарастващата и активност в социалните мрежи може да бъде тълкувано и като индикатор, че обладаното от ревност Линда влиза в открита битка за надмощие с Лена“, коментират в кулоарите на Министерския съвет. Разгарът на скандала помежду им бе навръх 24 май, когато Петков трябваше да излети с българска делегация, в която бе регистрирана Лена Бориславова. В последния момент изненадващо на летището в София се появява съпругата Линда, която след кратко пререкание принудила Борислава да слезе от борда на самолета.

Веднага след случката Лена изпадна в нелегалност за няколко дни, дори не се появи на заседанията на Министерския съвет, на които винаги присъства.

 Според слуховете Линда е поставила ултиматум на Кирчо да взема категорична страна в спора между нея и Борислава и да я отдалечи от себе си моментално.

Последствията за Лена не закъсняват и от седмица насам депресираната брюнетка е натикана в ъгъла.  Вече не се появява по телевизионни интервюта и на важни събития.

Канадската Линда спретна и друго отмъщение за своята съперница. Макар 10 години по-възрастна от спряганата за любовница на Кирил Петков Бориславова, Линда показа, че може да изглежда като Първа дама от световна класа. И анонсира че е приела да бъде жури на престижен кулинарен конкурс, снимайки се в ослепителна фотосесия.

Враждата между двете дами датира още от 2017 година, когато лена и Петков срещат за първи път. Тогава брюнетката с диплома от Харвард се появява гръмотевично в живота на Кирил и Линда и нарушава розовата им идилия. По онова време той и Асен Василев издирват възпитаници на Харвард, които да включат като преподаватели в своя център за приложни изследвания и иновации и природни науки към Биологическия факултет на Софийския университет. Именно Лена е сред първите, които четат лекции. Там Кирил я аплодира с възхищение.

 Когато пет години по-късно Петков е взима в екипа си и я слага да върти руля на политическия му проект, Лена и Линда се смразяват окончателно.

 Всъщност фаталната Бориславова е забъркана в политически любовен многоъгълник. Оказва  се, че от седем години насам тя се води сгодена. На 19 декември 2014 Лена е получила предложение за брак от Мирослав Иванов, който понастоящем е зам.- председател на парламента. Въпреки че са двойка отдавна Мирослав и Лена напоследък не афишират връзката си, което буди съмнение у  приближения кръг от хора, колко истинска всъщност е тя.

1 Коментар
  1. Иван казва

    Боклуци

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече