Линда Петкова вече предлага не торти, а котенца

0

Не торти, а котенца. Това предлага вече премиершата Линда Петкова, обяви самата тя в социалните мрежи. Дъщерите й случайно попаднали на шест животинчета в мазето на сградата в столицата, където живее фамилията на премиера Кирил Петков. Линда пък веднага се заела да се погрижи за животните и да им намери нов дом, писа „Уикенд“

„В четвъртък Ани и Ема откриха 3 котенца в мазето на нашата сграда, когато се върнахме намерихме още 3, общо 6 котенца… Те са от 2 отделни майки, оранжевите са на 6 седмици, а останалите – 4 седмици. За съжаление ние не можем да ги задържим. Дори временен дом ще е полезен – още по-добре, ако ги искате за вашите домашни любимци! 4-те от 6-те мъничета все още се гледат по ветеринарите до вторник. Всички са на антибиотици и се лекуват за очни инфекции. 4 от котки ще оздравеят напълно, но за съжаление сивият и един от черно-сивите тигри, са слепи. Ако слепите не могат да си намерят дом, те нямат да оцелеят по улиците. Всички са дружелюбни и много мили и наистина се надявам да намеря хора, които ще се грижат за тях“, апелира половинката на премиера.


Докато Линда се занимава с благотворителната кауза в помощ на животинките, социалните мрежи гръмнаха заради екстравагантната й фотосесия като член на жури за кулинарни фотографии. Заедно с още две дами – Мария, финалистката от „Мастър шеф” и Савини – майсторката на козунаци и сладолед, Линда участва в кампания за оценка на талантливи гурме-фотографи, а наградният фонд е 1500 лева. Кампанията обаче се превърна във фиаско за съпругата на премиера, след като тя бе заснета на фона на глави карфиол и връзки моркови, поставени върху красиво бяло пиано.


„Предполагам идеята е, че готвенето е като музиката – способният може да извади красива мелодия от пианото, както г-жа Петкова може да направи симфония от вкусове с тия зеленчуци”, бе ироничният коментар по темата и на зам.-председателят на парламента Кристиан Вигенин.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече