Родителите на Копейкин – чистачка и заварчик

4

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов, който миналата седмица почти влезе в ръкопашна схватка с депутата от ПП Искрен Митев, имал буен нрав от дете. 43-годишният политик, родом от Варна, произлиза от средностатистическо семейство,  а родителите му предпочитат да са анонимни, макар синът  им редовно да е центъра на скандала.

За първи път той показва баща си Тодор Костадинов през 2019 година когато опита да щурмува кметския пост в морската столица. Тогава в публикация в социалната мрежа лидерът на „Възраждане“ разкри лични подробности за родителите си.

Това е баща ми. Татко работи в корабостроителен завод. Онзи ден един от неговите колеги му казал, че няма да ходи да гласува, защото всички кандидати били еднакви. Баща ми му казал, че не е така и посочил мен за пример. Колегата му се засмял и казал – не им вярвай, бай Тодоре, всички лъжат. Баща ми на свой ред също се засмял и му казал, че точно с мен случая не е такъв, защото ме познава много добре, тъй като съм му син. Колегата му се стъписал и не повярвал. В крайна сметка възможно ли е синът на един заварчик да бъде кандидат за кмет на Варна и да може да се пребори с богатите и презадоволени представители на статуквото?

Да, татко е заварчик, и аз се гордея с това. Малко хора вярват, че синът на мъж с професия заварчик и жена работеща като чистачка може да е кандидат за кмет. Това са професиите на моите родители. Това са хората, които ме създадоха и възпитаха в любов към българските традиции и почит към Родината.

Благодаря на баща ми и майка ми, че ми позволиха да израсна с буден ум и непримирим дух, че ме научиха, че просперитета е в производството, че ми показаха една друга прекрасна Варна и България, която помня. Благодаря на родителите ми за образованието, което получих и за това, че днес имам знания и умения, с които ще допринеса за по-добър живот на моя град.

Научиха ме да вярвам в честните надпревари, да зачитам опонентите си, да обичам народа си, да вярвам и работя за неговото благо.

Научиха ме да разпознавам лъжата и да търся истината, че зад красивите картини, често стоят фалшиви обещания.

Научиха ме да уважавам личности, да избирам личности, за да имам шанс за по-достоен живот за мен и по-добър свят за децата ми“, написа Костадинов.

Самият той е баща на син и дъщеря от съпругата си Велина, с която доскоро уж бяха разведени. Двамата се разделиха изненадващо през 2018 година,  като тогава се заговори из медийното пространство, че е възможно разводът им да е фиктивен заради имотни сделки.  След развода жена му купува скандално скъп апартамент във Варна. Костадинов не е длъжен да декларира имота пред КПКОНПИ, защото вече няма връзка с бившата си съпруга. През 2019 година пък Костадинов се сдоби с нова къща в елитен затворен комплекс край Варна, за която твърди, че е на кредит и ще изплаща 20 години. Сега цялото му семейство обитава въпросния имот, писа „Ретро“.

4 Коментара
 1. Стоф казва

  Да беше станал заварчик, вместо национален предател.

 2. Иван Димитров казва

  Затвореният комплекс представлява къща с ограда.
  Значи ще смятам , че и аз живея в затворен комплекс , защото къщата ми е с ограда.

 3. Георгиева казва

  Национален предател си ТИ и онези паразити които си подкрепил келеш. Възраждане ще управлява, колкото и да драпате уроди долни

 4. Георгиева казва

  Неможеш да се мериш на малкия пръст на Костадинов, а плюейки по него показва, какъв комплексар си

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече