За обръщението по 7/8 тв: Гримьорка 40 мин. заличавала следите от заболяването на Слави

0

Видеообръщението, с което Слави Трифонов извести, че напуска коалиционното правителство, е било записано ден преди да бъде разпространено, научи Lupa.bg. Сензационното обръщение бе направено през фейсбука на лидера на „Има такъв народ“ на 8 юни, сряда, около 15 часа, а е било записано късно вечерта на 7 юни, около 23 ч.

Именно тогава – късно по нощите, Дългия е инструктирал министрите си на заседанието на Министерски съвет на следващата сутрин да напуснат демонстративно. А няколко часа след това бе публикувано и видеото с оттеглянето на ИТН от властта

Обръщението на Слави е било записано не в телевизията му „7/8 тв“, както се предполага, а в собствения му дом, твърди още източника на Lupa.bg. В къщата си за 4 милиона лева Трифонов има оборудвано малко кабинетче, което служи като студио, когато трябва да прави подобни „възвания“. В дома на Слави са отишли оператор от медиата, шефа на парламентарната група Тошко Йорданов и заместничката му Виктория Василева, както и гримьорка, която е трябвало да приведе шоумена-политик в прилиличен вид. Според нашия източник, Трифонов е бил гримиран старателно в продължение на 40 минути, за да бъдат заличени следите от заболяването му – хлътнали бузи, дълбоки сенки под очите, червени петна по цялото лице и пр. Въпреки това Слави изглеждаше зловещо и едва четеше от аутокюто предварително написания текст.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече