Дачков: Държавата се управлява от Бориславова, хората започнаха да виждат все по-отвратителни сцени

0

„Очевиден разпад и приключване на промяната. Няма да има кабинет в рамките на този парламент. Няма да могат да купят достатъчно депутати. Губене на време е тази агония, не разбирам защо я правят, не е в техен интерес.“ Това заяви журналистът Явор Дачков в ефира на БНР.

Според Дачков досега „Продължаваме промяната“ е можела да изглежда като жертва на заговора на мафията и Слави Трифонов, а сега започва тя да се държи като самата мафия и прогнозира предсрочни избори през септември.

„Хората започнаха да виждат все по-отвратителни сцени“.

Журналистът изказа мнение, че с поведението си Кирил Петков и Асен Василев „наливат вода в мелницата на „Възраждане“:

„Най-големият проблем за управлението са самите те. Това управление пада, защото те не могат да се справят с управлението. И колкото по-рано влезе този експеримент с промяната, толкова по-добре“.

По думите му държавата се управлява от Лена Бориславова, началник на кабинета на премиера Кирил Петков.

Най-голямото престъпление на управляващите е прекъсване на договора с „Газпром“, смята Явор Дачков:

„Оставиха българската икономика в хаос – без ясни договори откъде ще идва друг газ. В желанието да прехвърлят доставките от Русия на САЩ, откъдето е много по-скъпо, те направиха национално предателство. Ако другият газ е бил по-изгоден, мислите ли, че досега България нямаше да го купува. Кой е бил против Америка? Бойко Борисов ли, Сергей Станишев ли, Иван Костов, ли? България купува от Русия не защото е зависима от нея, а защото това е най-прекият, най-сигурният и най-евтиният от всички други възможни начини за доставки на газ“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече