Остър завой! Преди 10 месеца Радостин Василев величае Дългия: Никой не е по-истински от Слави!

0

Само преди 10 месеца – на 27 август 2021 г., отцепникът от ИТН Радостин Василев коментира във фейсбук интервюто на Слави Трифонов пред Бойко Василев, излъчено по БНТ. Вижте как:

„Никой, никога не може да бъде по-истински от Слави Трифонов. Просто той приема това за мисия и осъзнава пред какво е изправен. Той не търси пари, власт или слава и в това се крие огромната му свобода. Всички ние от ИТН приемаме това за мисия. Мисия да променим родината към по-добро.

Думите на Слави от днес за отговорност и морал, са причините, заради които се захванах с тази идея. Защото Има Такъв Народ е идея преди всичко. Не съжалявам за миг в избора си и никога няма да съжалявам. Надявам се всички да сте усетили кога някой ви говори със сърцето си и кога не.

Който е гледал е разбрал за какво говоря, особено в самия край на интервюто. Имаше лична нескрита емоция от един железен човек.

Никой никога не може да докосне хората по този начин и няма нито една причина някой да вярва,че Слави би го подвел.

P.S.

Едно интервю на Слави обезсмисля цялата омраза и жлъч на враговете на народа с месеци назад. Просто е прекалено голям за малките кресльовци. Чакам социологията с интерес”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече