Луна захапа Слави: Опита се да ме вербува за сатанинската си партия

0

Обади ми се преди изборите в опит да ме омаскари, при него всичко е предварително нагласено

„И малките деца вече знаят за сатанинските действия на Слави Трифонов. Че дори и някои животни. Мисля, че и мравките и насекомите са запознати, че е сатанист. Обади ми се по телефона, за да ме вербува по време на президентската кампания. Отказах му на всичките предложения, казах му какво мисля за него и неговата сатанистка партия и му затворих.“

Това разкри ексклузивно пред „България Днес“ певицата Луна, която покрай излизането на ИТН от правителствената коалиция и разделението на депутати на Трифонов разказва истории от кухнята на мръсната политика.

„При мен няма как Слави да пробие. С него съм имала един разговор и беше точно по време на президентската ми кампания. Той ми се обади и целта му беше да ме злепостави. Искаше да ме покани на интервю, което евентуално щеше да бъде на запис и да го монтират. Целта е хората да се подиграват и да се присмиват. Изумих се, когато ми се обади. Казах му: „След като ти подкрепяш Румен Радев и знаеш мнението ми изобщо за него, как си позволяваш да се обаждаш? Вероятно с цел да ме омаскариш и да ме вкараш в някакви сатанински твои изпълнения, които аз не толерирам през годините“. Той ми каза, че ситуацията с Румен Радев е в друга роля. Аз тогава попитах: „В крайна сметка, всичко това от роля ли е с цел грабеж и тотално робство на българския народ?“. И тогава той млъкна по телефона. Аз съм на съвсем различно ниво от тяхното – не записвам разговори и не ги пускам на пресконференции“, сподели пред вестника Луна.

Луна обмисля дали да се кандидатира за депутат

Луна обмисля дали да се кандидатира за депутат

Певицата е категорична, че Слави и хората му не просто не трябва да ги има, а до един трябва да се махнат – не само от управлението, но и извън страната.

„Всичко около Слави е подготвяно с години от шоуто и сценаристите му. Защо написаха книга за мен, без да ме познават? Описват живота ми, без да ме познават. Тази книга ме озадачи. Тя излезе в момента, в който се кандидатирах за президент. Това означава, че е мислена, писана и печатана предварително. И пусната в момент, в който да ми навреди. Направиха пари на мой гръб. И не съм единствената. В продължение на години се подиграват и гаврят с артисти. С личности като Лили Иванова. Унижават хората и така печелят на наш гръб. Те са извън божественото, не са нормални и са психопати. В тях егоизмът и Аз-ът е толкова силно изразен, че всяка една тяхна дума е свързана с „на мен ми харесва“ или „на мен не ми харесва“. Ти не си там, за да ти харесва нещо? Ти си там, за да направиш личната си саможертва. И си там, за да дадеш всичко. Всички сега сърбаме попарата на тези сатанисти паразити, които ни се присмиват и подиграват всеки ден. Те ни мразят и ни ненавиждат. Затова от управляващите не вярвам на никого“, изрази емоционално мислите си певицата, която радва с хитовете си няколко поколения българи.

Изпълнителката е категорична, че не вярва на управляващите

Изпълнителката е категорична, че не вярва на управляващите

По нейни думи „цялата тази наглост и евтин театър, които обществото вижда, са по-зле и от сценария в „Биг брадър“. „Два пъти съм била в „Биг брадър“ и сценаристите там бяха на много по-високо ниво и много по-добре си изиграха сценариите. Това, което наблюдаваме, е пълно падение на фона на цялата инфлация, която всеки час изсмуква парите на българите. Всички ние сме потърпевши всеки ден, не знам до една година какво ще се случи. Хората нямат какво да ядат, а те се занимават с интриги и такова ниско ниво. Това е просто ужасно! Знаете ли, че за година и половина 800 хиляди българи са напуснали страната?“, каза още изпълнителката, известна, че казва нещата директно без заобиколки.

Изпълнителката добави, че по време на президентската кампания станала свидетел на подхода на всички политици. Видяла цялата пропаганда и цялото омаскаряване.

Луна призна, че сериозно се замисля дали да се кандидатира на евентуални предсрочни парламентарни избори.

Според певицата Трифонов й е звънял веднъж

Според певицата Трифонов й е звънял веднъж

„Хората ме питат дали ще се кандидатирам за депутат, за да продължим всичко това, което започнахме. Как да направиш нещо в цялото това демонично обкръжение… Комично е, че има хора, които общуват чрез медиите. Записват се и се клеветят. Не си вдигат телефоните и не идват на срещите. Такива хора ли ще управляват съдбите ни? Аз лично не искам да ме управляват такива хора! Системата така е направена, че хората не могат да се кандидатират като независими депутати. Вотът не е мажоритарен, както на президентските избори. Ако искаш да си независим, трябва да си сам, както аз направих на президентските избори. Оказва се, че съм притисната да бъда в някоя партия. Как да бъда в някоя партия, като всички са от измамник нагоре. Нали ги познавам“, обясни позицията си изпълнителката.

И добави: „Ще помисля, продължавам да го мисля, защото имам отговорност към гласоподавателите ми и към себе си. Не ми е приятно да ме крадат и всеки ден да съсипват бъдещето и мечтите ми. Хората нямат мечти вече. Къса ми се сърцето, защото от 30 години пътувам покрай професията ми и хората ми се оплакват. Как да им помогна? Хората искат нови избори и защо трябва да ги бавим с едно провалено правителство. Човешкият живот е един миг и часовникът тиктака.

Според нея емоционалността на българина е изиграла много лоша шега. „Не бива да се гласува емоционално, защото няма резултати. Приемат се някакви закони, но те не са сериозните закони и само се хвърля прах в очите на хората. Управляват ни простаци. Така е направено, че свестни хора не могат да са в управлението. Това трябва по някакъв начин да се разчупи. Важните въпроси са какво се случва с еврото? Какво се случва с инфлацията? Какво се случва с цените на горивата? Хората не могат да излязат от домовете си. Раждат се болни деца. Ето ги проблемите, а те си правят записи на хора, които фъфлят по телефоните и говорят на диалект. Това ли искате да ни управлява, защото аз не искам. Не искам от такива хора да ми зависи животът“, категорична е Луна.

И завърши изказването си в типичния си емоционален стил: „Нямам думи. Никога не съм вярвала, че през живота си ще видя такова падение. Къде са сериозните политици, които мислят за хората? Нито един не виждам. Ден за ден се живее и в тази ситуация пороците доминират“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече