Ген. Деси заряза Радев навръх рождения му ден

0

Румен Радев ще бъде самотен на рождения си ден. На 18 юни президентът ще навърши 59 години в отсъствието на свята съпруга Десислава, която замина на религиозен поход по Пътя Камино на 1 юни заедно със своя приятелка и охранителката си от НСО. Поклонението на президентшата ще се проточи около месец и за първи път тя няма да присъства на празника на мъжа си,  писа „Ретро“.

Пътуването е било предварително планирано и тя е знаела, че съвпада с рождения ден на съпруга й. В предходни години въпреки професионалните му ангажименти Деси винаги го изненадваше с празнични вечери, на които бяха поканени двете му деца Дарина и Георги от първия му брак с банкерката Гинка. Очевидно романтиката между президентската двойка се е изпарила и  първата дама и предпочела да забегне извън страната вместо да бъде редом до мъжа си.

Припомняме, че допреди над брака им да надвиснат облаци, Десислава редовно засвидетелстваше чувствата си към президента под формата на нетипични подаръци, които  държеше да бъдат отразявани медийно. Така преди години за ЧРД тя му подари екстремно  преживяване като плати по 50 лв. за двама им за да вдигнат адреналина с лодка из буйните води на реката. Сред останалите подаръци с които го е изненадвала са спускане с въжета в пещерата Дяволското гърло, както и антикварен брой на научнопопулярното списание National Geographic, издадено в месеца и годината, в които Радев е роден.

 Вероятно тази година Румен Радев ще замести липсата на жена си с компанията на своите деца, които за рождените си дни традиционно води в любимата им пицария в столицата за ги почерпи.

Тъй като поводът се пада в съботен ден не е изключено президентът да отскочи до родния си край, за да прекара няколко часа с майка си в родното Славяново.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече