Линда не вярва, че Киро й кръшка с Лена

0

Линда вярва на мъжа си Кирил Петков! Това е разкрила премиершата на близки приятелки по повод вихрещите се скандали със съпруга й през последните дни. Според премиершата това са злонамерени атаки, имащи за цел да компрометират мъжа и, който се опитва да се пребори с корупцията у нас.

В публичното пространство се появи видео, за което се твърди, че показва началничката на кабинета му Лена Бориславова на стълбище, преди да влязат в апартамент. След това двамата бяха снимани на вечеря в Солун. В края на миналия месец беше разпространен и слухът че Линда е настояла Лена да слезе от правителствения самолет преди да излети за Рим на 24 май.

Всичко това не притеснява премиершата, която е споделила в обкръжението си, че  има пълно доверие на мъжа си и не се съмнява в неговата вярност.

Въпреки скандалите, които се вихрят покрай съпруга й Линда не си губи времето, а работи в столичната си сладкарница. Именно там „папараците на „България Днес“ я засякоха да разговаря с друг мъж, най-вероятно колега. Кой е той и каква е връзката му с Линда засега остава загадка. На кадрите се вижда как съпругата на Петков се усмихва и развълнувана показва на тайнствения мъж нещо на телефона си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече