Отчаян пенсионер: Главният чалгар на републиката – Слави, попари надеждите ни за по-високи пенсии!

0

От името на всички български пенсионери сърдечна благодарност към чалгарския певец и по стечение на обстоятелствата политик.

Не, няма такъв народ. Народ, който да даде властта на човек, развратил децата ни и внуците ни. И въпреки че спечели предишните избори, нито главният чалгар на републиката, нито посредствените му сценаристи съумяха да съставят друг и по-различен сценарий от това да използват властта за лични цели. Затова и беше неистовият стремеж да наложат Каримански за шеф на банката. Затова и пишман специалистът по пътищата Караджов, вместо да разруши старите схеми на предишното управление, се сдуши набързо с пътищарите и реши отново да пълни гушите им. Та всъщност разпадат на коалицията е за едни три и половина милиарда. Това са нашите пари, чалга-политик Трифонов. Парите за пенсии, за заплати, за здраве, за наука.

Повече от милион пенсионери чакахме с нетърпение началото на юли, за да получим някакво увеличение, с което да преживеем ценовия шок на инфлацията.

Дни преди това да се случи, сринахте правителството. А с това и надеждите за нови пенсии. Ние, българските пенсионери, не вярваме, че сте за вдигането на пенсиите, а в същото време бламирате бюджета. Без бюджет, официално приет, няма пари за увеличение на пенсиите.

Това, че се появяват от дупката си на тъмен фон, с кисната физиономия, гробовно заплашителен тон, за да говорите за агония, е най-жалкото достижение на сценаристите ви. И на вас. Това е нашата агония като политик и партиен лидер. Убеден съм, че на следващите избори, към които бутате държавата, ще се разделите с парламента. Впоследствие с политиката. Бъдете сигурен, че ние, българските пенсионери, ще допринесем за това. Пейте си пошлите песнички, водете си шоуто по кабеларката. Народът го лъгахте много години. Е, не успяхте докрай. Просто няма народ дето вечно да е лъган, пише Йордан Ценов от Русе. Писмото е публикувано във вестник „Ретро“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече