Константин Вълков – изповедникът на Слави, яхна кола за 150 бона

0

Шефът на „Дарик радио” ходи на работа с лъскаво беемве

Шефът на „Дарик радио” – Константин Вълков, хвърчи из софийските улици с нов модел беемве, видяха през обективите си папараците на „Уикенд”. Возило с екстри като на мастития журналист струва 150 бона.

Косьо, който преди броени дни направи 90-минутно интервю с лидера на „Има такъв народ” Слави Трифонов, поддържа лимузината си идеално чиста. След дъжд той винаги кара колата на автомивка, за да върне блясъка й.


Онзи ден Вълков цъфна с баровското си беемве пред сградата на ръководеното от него радио. Облечен с костюм и с тъмни очила на лицето, той отвори с дистанционно вратата на подземния паркинг и хлътна с автомобила под облицованото с мрамор здание. Докато возилото потъваше, обикновени граждани го зяпаха с широко отворени очи и цъкаха с език.


Константин Вълков работи в „Дарик” от 16-годишен, а се занимава и с фотография – има няколко самостоятелни изложби. „Винаги съм се вълнувал от два типа медии – радио и списания. Не мисля, че телевизията ме интригува с нещо”, споделял е водещият на предаването „Седмицата”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече