Тошко: Не съм виждал класната си повече от 30 години! (ВИДЕО разкрива, че лъжецът е гостувал в дома й скоро)

0

Шефът на Има такъв народ в парламента, който едва не падна на жълтите павета вчера под напора на протеста срещу махането на Никола Минчев от председателския пост в НС, Тошко Йорданов, се оказа патологичен лъжец. Освен, че мами избирателите си в продължение на година и половина как ИТН никога няма да гласува заедно с партиите на статуквото – ГЕРБ и ДПС, вчера лъсна, че той изопачава истината и по отношение на собствения си живот. 

В емоционален и лаконичен пост във фейсбук класната на Хаджи Тошко – уважаваният учител от НГДЕК Стамена Димова се отрече публично от него. И съжали, че му е посветила сили и знания. Йорданов обаче, попитан за мнението й, си позволи да я обиди, като намекна, че тя била на 90 г. и надали била наясно с реалността именно предвид напредналата й възраст. А за капак изтърси и грозната лъжа, че двамата не са се виждали повече от 30 г. 

Записите от кабеларката на духовния му и политически ментор и работодател Слави Трифонов обаче остават.

Lupa.bg прерови архивите на „7/8 ТВ“ и разкри, че Тошко не просто е виждал класната си скоро, а дори я е използвал, за да изнесе цяло свое предаване на неин гръб. Преди едва година и половина.

Не е ясно дали Йорданов страда от амнезия оттогава, или просто е решил да сложи кръст на целия си живот преди влизането си в Народното събрание, но предаването от 15 септември 2020 г. е факт. 

В него той обявява г-жа Димова за учител с главно „У“, „легендарен учител“. „Имах щастието да ми бъде класна, докато бях ученик. Тя е човекът с безспорен авторитет в Класическата гимназия. А нейният баща е именитият Вергил Димов, политик от БЗНС, съден от Народния съд“, разказва за уж любимата си даскалка през 2020 г. днешната емблема на предателството в политиката.

Стамена Димова не е гост на студиото на Тошко, а тя го приема в дома си… В интервюто тя говори не само за учителската професия, но и за ценности и категории като „истина“, „съвест“, „вяра“…

„Имах един ученик, който ми каза навремето, голям, много доброжелателно ми каза, че съм честна до глупост. Оксиморон, нали? Честна до глупост… Той изравни честността с глупостта. Аз не му отговорих нищо, но много мислих за това. Как се е родило в този млад човек убеждението, с което ме изненада. Че честността може да бъде глупостта? Сигурно. Понякога прилича на глупост. Но честността е нравствен избор, а глупостта е по рождение. Честността може да бъде коригирана, а глупостта – не…“, разказва любимата учителка на поколения гимназисти от едно от най-уважаваните средни школа в страната. 

Чуйте сами, заслушайте се: 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече