Радостин Василев напуснал Слави заради жена си Нина и любовникът й

0

Слух гласи, че Василев се обидил на Слави и Тошко заради половинката си Нина и новия й партньор Антон Златанов

Прелюбопитно обяснение за отцепването на Радостин Василев към Слави Трифонов и Тошко Йорданов дадоха източници на „Уикенд“ от парламентарната група на „Има такъв народ“. Според лансираната неофициална версия, лустросания плевенски юрист се обидил на Дългия и на Тошко заради… съпругата си Нина Петкова – Василева.

Преди няколко месеца красивата половинка на спортния министър тихомълком се раздели с него, но двамата не афишираха официално раздялата си. В края на миналата година Нина изненадващо бе назначена за заместник-директор на Трето РПУ в София със заповед, разписана от МВР шефа Бойко Рашков. Тогава мнозина атакуваха вътрешния министър за назначението, тъй като жената на Радостин Василев не е специализирала в академията на МВР и няма необходимата квалификация, за да заема ръководния пост в полицията, макар да е юрист по образование.
Според мълвата сред депутатите от ИТН, Нина дължала шефския си пост в полицията не на съпруга си Радостин Василев, с когото е разделена, а на Тошко Йорданов. Дългогодишният сценарист от „Шоуто на Слави“ издействал назначението въпреки раздялата й с Руди, тъй като познавал добре работата на Нина в качеството й на един от юристите, които „Има такъв народ“ ползва през последните 2 г.


„Радостин се обиди много, но не заради шефския пост на доскорошната си любима, а заради опита на Слави и Тошко да вербуват за каузата на партията новия мъж в живота на Нина Василева – бившият шеф на СДВР Антон Златанов“, разказва запознат с интимната афера.
Според думите му, съпругата на Радостин Василев от около година живеела на семейни начала със Златанов и чрез Тошко Йорданов пробвала да инсталира висшия полицай на нови ръководни позиции в МВР. Името на Антон Златанов бе споменато от проф. Николай Радулов, който напусна парламентарната група на „Има такъв народ“.

„В началото на този парламент ни събра някакъв охранител на Слави Трифонов. Обяви, че поема политическото ръководство на група по сигурността. Идеята му беше да вкара в МВР двама души, компрометирани с побоите – единият бе зам.-директор на СДВР по време на протестите – Антон Златанов“, разказа Радулов на пресконференцията на отцепниците.


Комисар Антон Златанов беше начабник на СДВР до 28 юни 2021 г., а преди това беше зам.-директор на столичната полиция. По време на летните протести от 2020 г. пред парламента именно Златанов беше полицейския началник на терен, разпоредил побоя над протестиращи студенти зад колоните на Министерски съвет. Ченгето обаче запази дълго време поста си и при новата власт, преди миналата есен внезапно да бъде разжалван от Бойко Рашков. Малко след като бе устроен за директор на Четвърто РПУ в София, Златанов бе отстранен от този пост и командирован от Бойко Рашков да патрулира на граничната бразда край Малко Търново с куче.
Според запознати, Антон Злататов все още е в командировка с пес по границата с Турция, а този му пост бил уреден от Радостин Василев, който чрез свои хора изпратил серия от сигнали срещу Златанов до Инспектората към МВР и до Бойко Рашков.


„Любовната драма на Радостин с жена му разби парламентарната ни група. Той много се разочарова, че Тошко Йорданов и Слави Трифонов са готови да работят с новия мъж в живота на Нина и оттогава промени радикално отношението си към тях“, категорични са депутати от ИТН.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече