Хора от областната управа разбиха офиса на Георги Първанов

0

 Хора от областната управа на София са разбили и нахлули в офиса на Георги Първанов в Студентски град през миналата седмица, писа „Филтър“.

Целта на акцията била да се провери дали помещението се ползва, или стои празно обяснили служители на управата, когато президентът дошъл на мястото.

„Това е тяхното обяснение, не мога да кажа дали е правдоподобно, защото ние имаме безброй договори, имаме платени всякакви наеми. Поддържаме много активни отношения с областната управа и пряко, и чрез президентската институция, която отговаря за изпълнението на закона за бившите президенти“, описа ситуацията Първанов.

Във въпросния офис държавният глава съхранява книги, както и подаръци по времето когато е бил на „Дондуков“ 2.

Често провежда и някои свои срещи там Първанов ползва помещението предоставено му държавата, в жилищна сграда на последния етаж. Офисът е в блок, строен през 2009 година, получен е като заменка от областната управа и преди Първанов е бил необитаван.

Наследникът му Росен Плевнелиев, получи от държавата офис в София тех парк на Цариградско шосе. След президентския си мандат Петър Стоянов се нанесе офис от 187 квадратни метра на булевард „Васил Левски“ 54 в центъра на София.

Желю Желев получи от държавата апартамент от 177 квадратни метра на „Александър Жендов“ 1.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече