Деси Радева спала с Роналдо по Пътя Камино (Снимки)

0

Интересни преживявания е имала първата дама Десислава Радева по време на религиозния си поход по Пътя Камино, по който пое на 1 юни със своя близка приятелка и личната си охранителка от НСО  Елисавета Толева, пише „Ретро“.

Оказва се, че съпругата на президента по време на изминаване на маршрута е пътувала заедно с бразилската футболна легенда Роналдо Назарио – Феномена, един от прочутите голмайстори в света през 90-те  години и началото на 21-ви век, печелил два пъти Златната топка. 45-годишният бивш футболист, който понастоящем е президент на футболния клуб „Валядолид“ изминава маршрута с електрически велосипед. Това отнема само седмица, докато тези, които минават Пътя Камино пеша, го извървяват за 30 дни.

 Известно е, че поклонниците тръгнали по религиозния път минаващ през няколко европейски държави, спят в така наречените поклоннически албергета. В тях има спални, които събират по 90 души. Леглата са двуетажни.

Първата дама и Роналдо са били по Пътя Камино по едно и също време. Това разкри и финансистът от ГЕРБ Васил Михов. Неговият поход по духовния маршрут съвпаднал с тези на футболиста и съпругата на президента Румен Радев.

„Камино е магия! Осъзнаваш, че вълшебството е в пътуването, не само в достигането на крайната цел… А като се замислиш, че си вървял по едно време и път заедно с Роналдо и първата дама… безценно“, написа Михов във Фейсбук и сподели снимки от изживяването.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече