Копейкин захапа Гунчева: Опасявах се, че може да остане инвалид, пък тя…

0

„Вчера стана ясно, че се оформи нова коалиция в парламента – ПП, ДПС, ДБ и ГЕРБ. Тази коалиция прие да се вдигне ветото над преговорния процес с Македония, което днес трябва да се обсъжда в парламента. И снощи, изненадващо, една вече бивша депутатка от Възраждане, е изживяла катарзис по отношение на организацията и политиката ни. Мисля, че и за слепците е ясно защо се случва това”.

Това написа лидерът на „Възраждане” Костадин Костадинов в личния си профил във Фейсбук.

„И всичкото това докато се притеснявахме дали Елена Гунчева няма да остане инвалид за цял живот след преживяната от нея травма“, каза още лидерът на “Възраждане”.

Припомняме, че по-рано Елена Гунчева съобщи, че напуска Народното събрание и партията „Възраждане”.

„Отцепленията и разцепленията хич да не плашат. Що да правим, когато сме си българи и от една обща болест страдаме – колкото капи, толкова и капитани“ – Гоце Делчев”, отбеляза Костадинов.

„Това, разбира се, няма да ни спре днес да защитим българската позиция в Народното събрание, нито ще спре Възраждане да управлява страната самостоятелно. Атаките и клеветите срещу нас ще стават все по-силни с всеки изминал ден. Което ни показва само и единствено, че сме на прав път”, добавя лидерът на „Възраждане”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече