Хубавото Наде повехна на 60, замяза на Иво Беров

0

Сбръчкана и съсухрена, бившата външна министърка си купи ягоди от магазинче до дома й

Красотата на Надежда Нейнски е вече минало. Хубавото Наде, по което през 90-те въздишаха всички демократи, е в навечерието на 60-годишния си юбилей и за огромно съжаление никак не младее за възрастта си. Кожата й се съсухрила, лицето й се е сбръчкало, а профилът и е като на Иво Беров.  

Макар и повехнала, екслидерката на СДС полага старание да не изглежда съвсем като жена пред пенсия. Тя и сега се облича младежки – онзи ден например се носеше по тениска и дънково яке из центъра на София.


Вързала косата си в небрежен кок, госпожа Нейнски бе тръгнала на пазар за провизии, а папараците на „Уикенд” я следваха по петите. Надежда мина през магазин за здравословни храни, откъдето си купи безглутенови бисквити, а после се насочи към изнесен на тротоара щанд за плодове и зеленчуци. От щайгите тя си избра ягоди, които пъхна в дамската си чанта.
Някогашната дипломатка №1 на България живее в същия район и преди да се прибере вкъщи, побъбри на улицата със свой съсед. Мъжът й направи комплимент, че изглежда много добре, но си личеше, че не е искрен. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече