Мая Манолова ще бори черната магия

0

Устата депутатка, която смята наесен да атакува парламента за пореден път, поела тежкото обещание да вкара законопроект за криминализиране на черното магьосничество у нас. Тя била убедена от свои симпатизанти, че такава идея, „облечена” с помощта на депутатите в закон, ще пожъне невероятен успех не само в парламентарната зала, но и сред народа, писа Уикенд.


Причината била, че на хората им писнало от енергийни видове намеси, в чието съществуване тя също вярвала. Мая няколко пъти се консултирала с различни български гледачи, които били убедени, че късметът й е връзван, за да не може да върви напред и един ден да остане извън политиката – нещо, което не искала да се случва в рамките на дори един работен ден. Екстрасенсите й помагали със съвети и ритуали как да се справи с недоброжелателите. Водена от напътствията им, тя била уверена че отново ще се добере до депутатската банка.


Кюстендилката вече имала устната договорка със сензори, че ако това стане, ще лобира за закон, забраняващ черните маги. Нейни близки успели да я убедят, че това просто е належащо, защото много българи губели живота си в резултат на външна намеса, а не по божия воля.


Мая щяла да срещне подкрепа и сред евентуалните бъдеще народни представители, защото повечето от тях по природа били суеверни. Бивши нейни колеги също ходели с червен конец на ръката, завързан от ходжи за здраве, късмет и берекет. Подобен закон щял да дойде дюшеш за политическия елит, чиито представители редовно обикаляли страната в търсене на топ врачки и баячки за различни видове „сладки отмъщения”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече