Нинова стреля от упор: Главният секретар на Радев го уличи в търговия с оръжия

0

Сигурно ще кажете днес, че това е война срещу президента. Не е война. Това е битка срещу фалшивите новини. Това каза вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията в оставка Корнелия Нинова.

„Президентът Радев ме призова да говоря. Много месеци стискам зъби, но е време да задам няколко въпроса. Сега ще попитам президента Румен Радев как ще изчисти това петно върху името на Президенството. Секретарят на президента публикува документ от сделка, извършена по време на служебното правителство на Радев“, каза Нинова.

Димитър Стоянов – главен секретар на президента Румен Радев – показа във Фейсбук профила си част от документ, в който пише, че оръжейна пратка пренасочва крайната си дестинация от Афганистан към Украйна.

Публикацията дойде в отговор на думите на вицепремиера Корнелия Нинова и нейния началник на кабинета Калоян Методиев, че държавният глава разпространява лъжи, а целта му била свалянето на кабинета.

В поста си Стоянов пише: „Някои са абонирани за лъжата. Ма тя е и заразна тази болест с лъгането след като се предава от министър на началник на кабинет“.

Реакция дойде от депутата от БСП Явор Божанков. По думите му секретарят на президента е „прострелял жестоко Радев”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече