Кирчовата Лена лъсна с цепка до чатала в Министерски съвет (СНИМКИ)

0

Началникът на кабинета на Кирил Петков, Лена Бориславова, която по стечение на обстоятелствата изпълнява и функцията на негова любовница, скандализира министрите на премиера в оставка, който тази сутрин ги събра на една от последните им срещи, преди Румен Радев да назначи служебното правителство. 

Министрите от кабинета на харвардския аферист се събраха на редовно заседание, с дневен ред от 17 точки. Най-важните от тях касаеха упълномощаването на вицепремиера и министър на финансите Асен Василев да води преговори и да подпише финансовото споразумение за изпълнение на механизма за възстановяване и устойчивост между Европейската комисия и правителството ни, както и определянето на органите и структурите, отговорни за изпълнението на националния план за възстановяване. 

свързани новини

Под какво емоционално състояние обаче мъжете на заседанието ще разсъждават по тези отговорни въпроси, пита ПИК, след като придворната дама на Просто Киро го последва в залата с яркочервена рокля с цепка до чатала?!?

А пали пък Бориславова не е избрала модела за удобство на шефа си? С него само след няколко дни ще освободят кабинетите си на „Дондуков“ 1, а с тях и „стаята за почивки“, в която според източници от Министерски съвет са се разигравали горещи сцени и която половин година ползваха безплатно, вместо платените Airbnb-квартири?

Неуместното облекло на Бориславова смути неколцина от присъстващите министри, очакващи Петков край огромната заседателна маса, но от куртоазия те бързо успяха да овладеят изумлението си при вида на заголения Ленин баджак.

В началото на мандата си като началник на кабинета на Петков, Бориславова ходеше на работа с далеч по-официални и подходящи за позицията й тоалети. Високите летни температури в момента не могат в никакъв случай да й бъдат извинение за фриволната фатална рокля с цепка, с която може би и друг път е съблазнявала Киро. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече